2011. január 31., hétfő

Díjeső

Nagyon jól indul ez a hét, hála nektek! Két díjat is kaptunk az elmúlt napokban, ami igazán kedves, és dagad a májunk tőle. :)





2011. január 30., vasárnap

Szent Bálint muffinja


A muffinokkal általában az a baj, hogy túl szárazak. Nagyon egyszerű a megoldás, amire a túlsúlyos amerikaiak már régen rájöttek: rakni kell a tetejére valamit.


2011. január 28., péntek

Jégtéglából építkezünk


Elsősorban nem azért, mert rendes téglára nincs pénzünk (bár valóban így van), hanem azért, mert a kertben mókázni jó. Már ha sikerül felvenni ezt a nagy hacukát, és végre kijutunk, és épp hó is esik.

2011. január 26., szerda

A tökéletes reggeli Valentin-napra

 
Ha másra nem is jó ez a szendvics, arra mindenképp, hogy jól induljon a nap. Most őszintén, ki ne mosolyodna el, ha ilyen reggelit kap.


2011. január 23., vasárnap

Rosszarcúak a vécéből


A mi lányunk ki nem állhatja a hideget. Tavasztól őszig alig vagyunk a lakásban, de télen egyszerűen nem hajlandó kimenni. Úgyhogy ha már halálra untuk magunkat az olvasás-rajzolás-építés szentháromságtól, és meg is gyógyítottuk az összes fellelhető állatot, új móka után kell nézni. Ennek eredménye lett egyik este ez a banda vécépapír-gurigából.

2011. január 21., péntek

Szerelmes marcipánok szívdobozban


Mi a szerelmesek napjának nem szoktunk túl nagy feneket keríteni. Apropónak viszont egész jó, hogy meg tudjuk lepni a másikat, na meg hogy lehessen csinálni valamit. Ilyen giccses apróságokkal úgysem foglalkozunk egész évben, úgyhogy ilyenkor jó egy kicsit rózsaszínben látni a világot.

2011. január 15., szombat

Szerelemmuffin


Mindig ódzkodtam az ételfestéktől, eddig még soha nem is használtam. A színes ételek viszont olyan szépek, na jó, ha nem is szépek, de mindenképpen cukik. Úgyhogy most teszteltem: arra voltam kíváncsi, hogy létezik-e természetes ételfesték. Nos, rossz hírem van.