Hozzávalók:
- fekete olajbogyó
- ömlesztett sajt (én Philadelphiát használtam)
- bébirépa
- répa
- fogpiszkáló
Elkészítési idő: 1 perc/pingvin
Elkészítés:
Egy nagyobb bogyó hasán háromszög alakú lyukat vágunk egy éles késsel. Ez lesz a pingvin hasa. Beletöltjük a krémsajtot, a felesleget letöröljük.
Választunk egy kisebb bogyót, a lyukba egy bébirépa csúcsát tűzzük, ez lesz a madár csőre.
Megpucoljuk a répát, karikákat vágunk belőle. A karikákból háromszögecskéket vágunk ki, így alakítjuk ki a talpakat.
A fejet, a hasat és a talpat egy fogpiszkálóval összetűzzük, és kész is.
Nagyon tetszik, aranyosak! Kár hogy meg kell enni őket:)! Kösz az ötletet!
VálaszTörlés